Bikester Ultimate Adventure – Antar du utmaningen?

Många cyklister har en längtan att söka sig vidare bortom de välkända stigarna och uppleva friheten offroad i utmanande och tuffa miljöer. Nu finns möjligheten. Bikester Ultimate Adventure är en fyradagars båt- och cykelresa runt de fantastiska fjordarna i Norge.

Utmaningen är öppen för alla som älskar att åka mountainbike och arrangeras av Bikester och Pinkbike, en av Europas mest framgångsrika cykelbutik online och med världens största mountainbike community.

Bikester Ultimate Adventure är ett utmanande äventyr som är öppet för alla passionerade mountainbikeåkare. För att kvalificera sig och få en plats på resan är det upp till bevis. Äventyrare och alla andra mountainbikeåkare som vill hänga med behöver visa att de verkligen är rätt person för en plats på resan som kommer att bli ett minne för livet. Det görs genom att ladda upp en episk, rolig eller aktionfylld kort video eller bildserie på Pinkbike. Sista datum att ladda upp sitt bidrag för att ha chansen att hänga med är den 15 juni 2017.

En jury bestående av framträdande filmare, professionella åkare och branschens insiders väljer ut de 16 bästa bidragen som sedan läggs upp på Pinkbike för deras stora community att rösta på vilka bidrag som förtjänar en plats på Bikester Ultimate Adventure och resan till Norge.

Den lyckliga vinnaren får tillsammans med en vän flygbiljetter till Norge för vidare transport med bil till Ålesund för att ansluta sig till 10-manna besättningen ombord på M/S Gåssten. Mat och logi ingår. Professionella guider medföljer på resan. Med på resan finns också ett av världens bästa filmteam för att dokumentera det häftiga cykeläventyret.

Nu återstår bara frågan – vem är redo för sitt livs cykeläventyr?

För mer information om Bikester Ultimate Adventure: https://www.pinkbike.com/contest/bikester/