Göteborgsgirots ambassadör # 4Johan Trouvé – ”Jag gillar utmaningar”

MED MÅLSÄTTNINGEN ATT GÖRA LOPPET LITE MERA PERSONLIGT OCH MEN ÄVEN FÖR POÄNGTERA BEHOVET AV ATT GÖRA NÅGOT POSITIVT FÖR UTSATTA  GRUPPER I VÅRT SAMHÄLLE HAR ARRANGÖRERNA BAKOM GÖTEBORGSGIROT KOPPLAT IHOP ETT GÄNG ”AMBASSADÖRER” FÖR LOPPET  för Stadsmissionen.  Möt Johan Trouvé, ambassadörerna # 4 för loppet. Tillsammans med andra kända profiler från Göteborg cyklar han Göteborgsgirot för att samla in pengar till utsatta barn och familjer i Göteborg.

Ambassadör #4 Johan Trouvé

Namn: Johan Trouvé

Ålder: 56
Gör: VD på Västsvenska Handelskammaren
Känd för: En stark röst som engagerat driver det västsvenska näringslivets frågor
Intressen: Jag gillar utmaningar. Om det finns ett stråk av äventyr i något så gillar jag det. Idrottsmässigt åker jag skidor, springer, cyklar och tränar med min hund.
Cyklar: Både landsväg och MTB .

Vad är din relation till träning och cykling?
För mig är det viktigt att få vara ute och röra på mig. Jag gör det på en glad motionsnivå men jag har faktiskt tagit mig runt Vättern fem gånger.

Hur det känns att cykla Göteborgsgirot för Göteborgs Stadsmission:
Fantastiskt bra! Det känns bra om jag kan bidra till att sätta ljus på Stadsmissionens viktiga arbete, och att det pågår 365 dagar om året. Vid stora högtider är vi många som påminns om de insatser som görs till stöd för samhällets utsatta. Men det är lätt att glömma bort att det arbetet pågår varje dag.


Cykla tillsammans med Johan och de andra ambassadörerna i Team Stadsmissionen så går hela anmälningsavgiften oavkortat till utsatta barn och familjer i Göteborg.