Kör Nove Colli – Granfondornas granfondo

Ny cykelresa till Italien – Nove Colli

Här är lite info en resa till Italien och Nove Colli. Resan inleds med några dagars cykling i de fina omgivningarna runt Riolo Terme där landskapet böljar bort mot horisonten.

Efter några dagars cykling, den 24 maj, går kanske världens bästa Gran Fondo som heter Nove Colli. Direkt översatt heter det ”Nio Bergstoppar”. Under loppet kan man välja att korta av sträckan om det är så att man känner sig nöjd med fyra toppar och ”bara” 130 km och 1870 hm. Annars kör man hela loppet som är 205 km och 3840 hm. Efter målgång står det äkta italiensk pastaparty på programmet med vin, underhållning och härlig gemenskap. Allt ingår i startavgiften till loppet.

Det finns två alternativ för denna resa:
Buss – Resa med buss; avgår den 16/5 och du är hemma igen den 26/5
Flyg – Resa med flyg; utresa 17/5 och hemresa 25/5

Nove Colli firar 50 år!

Nove Colli kördes första gången 1971 och firar alltså 50 år just våren 2020. Detta kommer givetvis att firas! Du har alltså den unika möjligheten att köra loppet just detta jubileumsår med de andra, över 12000 deltagarna.

Vi har en förbokad startgrupp

När du bokar resan senast den 31 oktober har du garanterad startplats i vår förbokade startgrupp. Sedan öppnar anmälning för italienarna och då säljs platserna normalt slut på under 5 minuter. Det finns ingen möjlighet att efteranmäla sig.

OBS – Boka alltså resan senast 31 oktober för garanterad start i Nove Colli.

Även utan starten i Nove Colli är detta en fantastisk cykelresa. Det kan vara värt att nämna.

Den 25/10 offentliggjorde Giro d’Italia bansträckningarna för etapperna. Och faktum är att Giro d’Italia kör nästan exakt banan för Nove Colli, tre dagar före vi ska köra det, den 21 närmare bestämt. Hurra!
Självklart kommer att titta på etappen LIVE, både ute på banan och vid målgång. Både start och målgång är precis på samma ställe som vi kommer att gå i mål på Nove Colli, inte alls långt från hotellet vi bor på.

Kristi Himmelsfärdsdag

Under resa infaller Kristi Himmelsfärdsdag (torsdagen 21 maj, fredagen 22 klämdag) vilket gör att du sparar in en eller två semesterdagar. Inte dumt alls!

Mer info och bokning

Vårens cykelresor Nove Colli

Nove Colli
16-26 maj 2020
Prisexempel: 13.900 kr/person
Boka denna resa
Nove Colli
17-25 maj 2020
Prisexempel: 15.450 kr/person
Boka denna resa

Hoppas att vi ses i Italien!

Tack vare förvärvet av Cykeltours nu i höst, kommer vi alltså till våren att arrangera vår första cykelresa till Italien där vi dessutom har en förbokad grupp till det fina loppet Nove Colli – Gran Fondo.
Kika gärna på alla vårens resor här:
Alla våra resor våren 2020 ligger redan öppna för bokning.Som alltid är jag själv på plats och ser till att servicen fungerar och att du får bästa möjliga cykelupplevelse på din resa. Även i Italien.Varmt välkommen!
Fredrik JanssonTrip on Sport AB
+46 708 220198
Har du frågor? Mejla oss på funderingar@triponsport.se