Larsson och Löfkvist kör Paris-Nice

IAM Cycling vill göra avtryck i deras första World Tour-tävling – Paris-Nice och kommer enligt egen utsago till start  med åtta motiverade cyklister, varav två svenskar: Gustav Larsson och Thomas Löfkvist. Som nybildat lag vill man visa framfötterna i varje tävling för att på så sätt få ännu fler inbjudningar till ännu bättre tävlingar.

Laguttagningen var knepig för lagets managaer: Serge Beucherie:
- Ja, det var svårt att välja eftersom det fanns många kombinationer på hur jag skulle komponera laget och även om vi inte tillhör favoriterna att vinna så är den sammanlagda segern vår främsta målsättning och efter det så siktar vi på en etappvinst. Jag tycker att vi har möjligheter att utmana om detta.

Årets Paris-Nice körs med start på söndag 3 mars och går i mål en vecka senare, 10 mars i Nice. Förhoppningsvis har Thomas Löfkvist kvar sin fina vårform och Gustav Larsson vill väl inte vara sämre han?

 Cyklister:
Marco Bandiera (Ita), Stefan Denifl (Aut), Martin Elmiger (Sui), Heinrich Haussler (Aus), Sébastien Hinault (Fra), Gustav Larsson (Swe), Thomas Löfkvist (Swe), Johann Tschopp (Sui).

Sports manager: Serge Beucherie.
Team managers: Kjell Carlström, Eddy Seigneur.
Staff – Driver: Gianni Cedroni. Mechanics: Christian Blanchard, Philippe Extrassiaz, Antoine Denis. Masseurs: Carina Kirssi, Chantal- Sophie Girard, Corentin Fazan.
Media Officer: Laurent Guyot.