Maifracing siktar på ny seger i Vättern GP

Förra året stod Lucas Eriksson och Maifracing för en bejublad hemmaseger i Vättern GP, i morgon torsdag 13 juni är det dags för årets upplaga av den tuffa GP-tävlingen på Motalas gator. I år kör dock inte Lucas men Maifracing har ett starkt lag på plats så man siktar på ny seger i GP:t som körs som ett inslag i cykelveckan i Motala.
Maifracing har ett formstarkt lag på plats med ordinarie cyklister Samuel Lord, Linus Eriksson Kvist, Emil Lundmark, Niklas Jagerstål och Jacob Ahlsson i startlistan, till torsdagen är man dessutom förstärkta av Dennis Wahlqvist. Samuel Lord blev för några veckor sedan trea i Västboloppet i Burseryd, Niklas Jagerstål satt med i en utbrytning som höll hem i Nationaldagslinjet i torsdags och Linus Eriksson Kvist vann senaste GP:t som kördes, Huskvarna GP.
- Jag tycker det är dags för seger igen, säger Maifracings sportchef Martin Söderholm.
- Vi kommer att sätta upp en offensiv taktik och det ska bli riktigt roligt att få visa upp oss hemma i Motala igen, berättar Martin.

Vättern GP ingår i cykelveckan i Motala och körs i centrala Motala med start och mål på torget, tävlingen startar 18.45.