Reaguiden: Få dina varor gratis levererade till långloppet Billingeracet!

Nu kan du få dina beställda varor levererade till långloppet; Billingeracet, 13 maj! Beställer du dina varor hos Evalds MTB och ämnar köra Billingreracet 13 maj så kan du hämta dina prylar i tältet där Evalds MTB huserar på tävlingsdagen. Följ länken nedan för att se vilka villkor som gäller.

Fortfarande gäller erbjudandet från Specialized; Köp ett däck – få ett gratis. Sedan nedan för exakta villkor.

evalds.se
 

Det karaktäristiska platåberget Billingen ligger alldeles i kanten av staden Skövde. Berget och dess omgivningar är ett populärt och välbesökt fritidsparadis med cykel- och skidspår, slalombacke, bad och fiskesjöar. Ett perfekt område för ett utmanande MTB-lopp. På toppen av berget ligger hotellet Billingehus och tävlingscentrum för Billingeracet. Evalds är på plats, servar med prylar i vårt 80 kvadrat stora tält och ställer oss givetvis på startlinjen :)  Passa på att få dina varor levererade fraktfritt till tävlingen!  Vi tar med din order till vårt tält på tävlingsdagen! Hoppas vi ses.. (Gäller endast varor som finns i lager)Kategorin ”Långloppserbjudande” är uppdaterad med nya heta erbjudanden! 
SISTA CHANSEN – PASSA PÅ! BOGO gäller till 15 maj! SUPERSUCCE´..Köp ett och få ett däck, GRATIS!!!  B O G O = Buy One, Get One!Specialized har bra däck, riktigt bra däck. Man har faktiskt tillverkat egna däck sedan
mitten av 1970-talet så erfarenhet finns det gått om, Världsmästare likaså! Men varför
”Happy Hour” då!? Ja vi är helt övertygade om att det handlar om att Du faktiskt ska
ta chansen att testa Specialized´s helt nya modeller du också…
Webbonus Fri Returfrakt