StadionGirot 6 maj

Stadiongirot är ett årligt återkommande evenemang, ett cykellopp och en folkfest. Med start och mål på fantastiska Stockholms Stadion är Stadiongirot en upplevelse för alla.

Stadiongirot 2018, som är det fjärde i ordningen, genomförs söndagen 6 maj med första start kl. 0900. Loppet är enligt många ”Sveriges vackraste cykellopp”.

Stadiongirot är ett naturskönt och lagom krävande motionslopp på cykel. Banan går till största delen på parkvägar och utefter vattnet.  ”Vanlig” cykel passar utmärkt. Från start på Stockholms Stadion går banan till största delen genom den vackra Nationalstadsparken, främst Lill-Jansskogen och Ulriksdal. Slutligen leder banan in genom Stadionporten och i mål efter ett avslutande ärevarv på Stadion. Loppat har två olika distanser, 24 km och 48 km (två varv, med varvning inne på Stadion).

I Stadiongirot handlar det inte om att cykla så fort som möjligt. Alla får dock en sluttid. Det är ett evenemang som sätter cykelglädje och naturupplevelse främst. Och få uppleva OS-känslan genom att rulla in på världens äldsta olympiska arena som en vinnare.

Stadiongirot arrangeras av Djurgårdens IF, Cykelförening, en klassisk cykelförening med flera SM-guld på meritlistan.
Stadiongirot är sanktionerat av Svenska Cykelförbundet och genomförs i enlighet med förbundets regelverk för motionslopp. Stadiongirot genomförs i samarbete med Stockholms Stadion, Stockholms Stad och Djurgårdsförvaltningen.

 

 

Ditt företag blir partner till Stadiongirot.

 

Reklam på Stadion under Stadiongirot

Ø Ljusreklam på storbildsskärmen.

Ø Arenareklam.

Ø Möjligheter till aktiviteter mot deltagare och publik. Exempelvis utställning.

Ø Platser på Kungliga Läktaren.

Och allt detta ingår också

Ø Rätt att använda Stadiongirot-loggan.

Ø Banners på Stadiongirots hemsida.

Ø Redaktionell text på hemsidan, där ditt företag lyfts fram som ”prefered partner”.

Ø Ett eget företagslag för anställda med antalet deltagare enligt överenskommelse.

Ø Startplatser i Stadiongirot till era partners.

Ø Erbjudande med startplatser till era kunder till förmånligt pris.

Ø Biljetter och möjligheter till aktiviteter på den damallsvenska Djurgårdens IF – Rosengård som spelas på Stockholms Stadion den  lördagen den 5 maj kl 15.00, dvs dagen innan Stadiongirot.

Ø Biljetter till  den allsvenska matchen  Djurgårdens IF – Örebro  på    Tele2 Arena  den 17 maj kl 19.00.  Även viss reklam på matchen.

         Pris

Ø Enligt överenskommelse.

Läs mer om loppet

Ø www.stadiongirot.se

 

Hälsningar Pelle Kotschack (0735-242424)

Grundare Stadiongirot och VD  Djurgårdens IF