Stöd din lokala cykelbutik nu – sedan är det försent!

Låga priser och näthandel i all ära men visst är det som så att utan våra lokala cykelbutiker så blir det inte mycket gjort när sakerna fallerar eller man behöver hälp med något, alternativt ”snabbt” köpa ett par slangar, en däckavdragare, ett par energibars, eller en regnjacka inför nästa motionslopp eller få rätt information om en så viktig sak som nästa cykelköp. Något som idag är mer viktigare än någonsin.

Därför kommer vi på velo.se att starta en kampanj som heter ”Vi stöder den lokala cykelbutiken”, där vi kommer att presentera olika butiker runt omkring i Sverige.

För det är ju som så att man saknar inte kon förrän båset är tomt och det inte går att få någon mjölk längre. Samma sak kommer att ske den dagen din lokala cykelbutik läggs ner och du plötsligt blir tvingad att ta dig till nästa stad som i värsta fall ligger tio mil bort, där även den butiken lagt ned…

ALLT kan inte handlas på nätet och du får definitivt INTE svar på alla frågor via näthandel. Nu är det ju inte som så att den ena saken utesluter den andra men vi tror att ni förstår vad vi menar?

De tusen frågor en nybörjare inom cykling har besvaras bäst av en erfaren cykelhandlare…

De små tipsen som får hjulen att snurra besvaras bäst av en erfaren cykelhandlare…

Och sedan är det ju alltid att trevligt att botanisera runt bland alla prylar i en cykelbutik….

Avslutningsvis uppmanar vi hugade butiker till att skicka in ett par bilder från deras butik till oss  med några rader om vad de är bra på och vilken typ av cyklar de tillställer sina kunder.  Gärna även ett par bilder på personalen.

Mejla till: par@velo.se