Sveriges mest sålda elcykel, Crescent Elina, utsedd till årets produkt

-Elcykeln är här för att stanna. Det är en nutidsprodukt och en framtidsprodukt som är bra för både hälsa och miljö. Sedan vi startade produktionen av svenskutvecklade elcyklar i Varberg för snart 15 månader sedan, har vi kunnat se hur elcykeln har varit med och revolutionerat svenskarnas transportvanor.

Elcykeln är nu på allas läppar, menar Jonas Netterström, VD för Cycleurope Sverige AB med varumärket Crescent. Att spela på odds på cykelsport blir mer och mer vanligt, och inom många olika sporter finns nu klasser även för elfordon. Med Unibet bonuskod 2018 får man en hel del extra att spela för, utan någon kostnad.

Jonas Netterström, VD och Johanna Smedberg, Marknadschef för Cycleurope Sverige AB

 

-Elcykeln är här för att stanna. Det är en nutidsprodukt och en framtidsprodukt som är bra för både hälsa och miljö. Sedan vi startade produktionen av svenskutvecklade elcyklar i Varberg för snart 15 månader sedan, har vi kunnat se hur elcykeln har varit med och revolutionerat svenskarnas transportvanor. Elcykeln är nu på allas läppar, menar Jonas Netterström, VD för Cycleurope Sverige AB med varumärket Crescent.

Motiveringen till Årets Produkt i Sportfacks Gear of the Year 2017:

”Årets produkt är också årets snackis.
Aldrig tidigare har en typ av produkt hyllats så av både användare och politiker.
Aldrig tidigare har en ny typ av produkt gjort ett sådant avtryck i kassan.
Årets produkt är Crescent Elina”

Med 67 500 sålda elcyklar förra säsongen så är mer än var tionde cykel som säljs idag är en elcykel. Crescent spår en fördubbling av antalet sålda elcyklar jämfört med ifjol och går cykelsäsongen till mötes med ett utvecklat modellprogram för att attrahera en bredd av cyklister som vill cykla med elassistans.