Tävla om en resa till Italien!

Nu fyller vi de sista platserna till Italien i vår. Därför tävlar vi ut en ”Res två betala för en”-resa till Italien, samt 10 st presentkort värda 1000 kr och 10 st presentkort värda 500 kr. Sedan är det först till kvarn på de sista 8 platserna. Vinner du och inte får plats på bussen till Italien, kan du även utnyttja ditt presentkort vid bokning av någon av våra resor till Mallorca i vår.

1:a pris – Komplett cykelresa! Res två personer till Italien med vår buss, betala bara för en, boende i dubbelrum och hela resans innehåll.
2:a – 11:e pris – Presentkort 1000 kr på valfri resa med Trip on Sport.
11:e – 21:e pris – Presentkort 500 kr på valfri resa med Trip on Sport.
GÅ TILL TÄVLINGEN

Cykelsommaren börjar i Italien

Det är nu bara 108 dagar till vi möter sommaren på de Italienska vägarna. Vi är ett gäng cykelsugna som gillar sol och gemenskap. Teamet av ledare från Trip on Sport längtar efter att ta emot gänget på ca 45 personer om lite mer än 15 veckor.

Det finns några platser kvar på resan.
Det finns några platser kvar till Nove Colli, loppet. Garanterad startplats alltså, om du bokar resan.
Det finns enkelrum om man så önskar.

Nove Colli

Vi har fortfarande några extra platser till Gran Fondo-loppet Nove Colli som är reserverade för dem som åker med våra resepaket. Sex platser för att vara exakt. Det finns alltså fortfarande möjlighet att boka resan och cykla Nove Colli. Dessutom firar loppet 50-årsjubileum våren 2020 vilket kommer att firas med pompa och ståt. Bara cykelmässan i anslutning till start- och målområdet är värt resan.


Giro d’Italia
Du har väl inte missat att etapp 12 i Giro d’Italia går den 21 maj, på samma bana som Nove Colli, med start och mål bara några kilometer från vårt hotell. Snacka om självklart att vi kommer att titta på loppet live utmed banan och start/mål för de som vill.

GÅ TILL TÄVLINGEN

Mer information om resan

Läs mer om själva resan och programmet. Vi reser alltså den 16-26 maj. Om man vill kan man delta i Nove Colli men det är självklart frivilligt. Oavsett kommer detta att bli en underbar resa med likasinnade. Gemenskap, glädje, träning är våra ledord. Det är lika viktigt att trivas som att träna, var och en på sina egna villkor. Häng med du också!

LÄS MER OM RESAN TILL ITALIEN

Din bästa cykelupplevelse ligger framför dig!

Har du frågor kring resan eller något av våra andra arrangemang, tveka inte att höra av dig. Du hittar oss på Facebook och når mig på mailadressen och telefonnumret nedan.

Vi hörs snart igen!