Team People4you-Unaas Cycling mot Cavendish

Uttagningen till Driedaagse van West-Vlaanderen är klar och Team People4you-Unaas Cycling powered by BLIZ kommer att se ut som följer:

221 Sebastian Ferner Johansen
222 Johan Broberg
223 Alexander Gingsjö
224 Jo Kogstad Ringheim
225 Philip Lindau
226 Fredrik Ludvigsson
227 Michael Olsson
228 Robert Pölder

DS: Gabriella Ekström och Mario Bulckaert

Loppet inleds på fredag den första mars med en sju kilometer lång prolog i kuststaden Middelkerke. Den första etappen, som cyklisterna delvis rekognoserade igår på träningen, sträcker sig över 175 kilometer med start på samma torg i Brugge som Ronde Van vlaanderen; t’Zand.  Efter både gatstenspartier och några för Belgien karaktäristiska stigningar sker målgången så i Harelbeke.

Den avslutande linjeetappen körs mellan Nieuwpoort nära kusten och Ichtegem. Sträckan är 182 kilometer och cyklisterna har då att tampas med stigningarna Goeberg,  Zwarteberg, Rodeberg, Monteberg och Kemmelberg innan det avslutande varvets två mindre stigningar Keiberg och Ruidenberg.

25 lag deltar i tävlingen, däribland namnkunniga lag som Omega Pharma-Quickstep, Radioshack och Saxobank. Största dragplåstret; Mark Cavendish.

Första start imorgon är 13.30 och 13.32 ger sig Philip Lindau av som första cyklist från Team People4you. Sista start för lagets cyklister är Alexander gingsjö klockan 16.27.

Mer information om tävlingen finns på:
http://www.3dwvl.be/

Slutgiltig startlista:
http://www.3dwvl.be/documents/3dwvl_deelnemerslijst_2013.pdf

Följ teamet live på:
https://twitter.com/tempeople4you