Team Sunwebs tävlingströja 2019 – med passion för framgång!

Team Sunwebs tävlingströja för 2019 är äntligen här. Tröjan, som kommer att bäras av ett av världens bästa cykellag, domineras av en stark, passionerad röd färg som ackompanjeras av lagets klassiska färger svart och vitt. Starka, tydliga färger är viktigt i cykeltävlingar för att cyklisterna ska stå ut i en klunga. Särskilt viktigt är det för de som bettar live på Comeon, för att snabbt kunna urskilja cyklisterna. Designen innefattar även räta linjer som en hyllning till framgången och segrarna som väntar längs vägen

 

 

 

”I designprocessen har vi fokuserat på lagets stora passion för cykling, lagkänsla och förmåga att vara bäst när det gäller”, säger Crafts Product & Marketing Director Daniel Högling. ”Den röda färgen är ett naturligt val för att uttrycka denna intensitet och passion, medan linjerna i mönsterbilden refererar till landsvägscykling och framtida segrar.”

Lätt och aerodynamisk med bra kyleffekt
Den innovativa tröjan är gjord i lätt, aerodynamiskt material med bra kyleffekt för maximal prestation och komfort. Tröjan har en ergonomisk axelkonstruktion samt olika materialstrukturer i olika kroppsdelar som ger en strömlinjeformad passform med minimalt luftmotstånd. Plagget har även Mesh Superlight i armhålorna för extra ventilation under varma och hårda tävlingsdagar.

Från och med 1 januari 2019 samarbetar Craft och Team Sunweb i syfte att utveckla innovativa cykelplagg för prestationer på högsta nivå. Samarbetet innebär också att Craft förser lagets herr-, dam- och utvecklingslag med kläder för tävling, träning och återhämtning. Partnerskapet kommer att pågå i minst fyra år.