Tio saker du kan göra när du träningscyklar inomhus

Spinning eller träningscykla har länge varit, är och kommer antagligen fortsätta vara en väldigt populär och effektiv träningsform. Men, träning är tyvärr inte för alla.

Dock finns det nog ingen som inte gillar känslan efter ett träningspass. Du vet, när man känner tröttheten genom hela kroppen. Då har man gjort både psyket och kroppen en riktig tjänst! Det är dock inte alltid lika roligt att få upp flåset och därför listar vi lite olika saker du kan ägna dig åt när du sitter på träningscykeln.

 

Här är 10 enkla tips och tricks till dig med en smartphone som kommer motivera dig att hoppa på den där cykeln.

 

1. Lär dig något nytt

“Man lär sig något nytt varje dag”. Ja, det stämmer oftast. Idag finns allt du vill lära dig på internet. Kolla en dokumentär eller varför inte bara läsa en intressant artikel? Det kanske dök upp en fråga på jobbet häromdagen som du inte kunde besvara? Eller har något annat gått i tankarna på senaste?

 

2. Måsten

Du har med största sannolikhet en att-göra-lista. Kanske kan du boka av någonting medan du cyklar? Det är ju något befriande med att checka av något i att-göra-listan.

● Svara på mail
● Rensa inkorgen
● Rensa utrymmet på mobilen, till exempel: radera gamla sms-konversationer, gamla bilder, ta bort appar du inte längre använder.

 

3. Spela

Spela roliga spel. Det finns tusentals spelappar att ladda ner. På vissa spel kan du till och med vinna pengar. Se i så fall till att göra det rätt – det kan du göra på riskfritt på nowagering.casino.

 

4. Planera

Kanske något som ligger på din att-göra-lista. Nu har du en timma över till att skriva och planera inköpslista eller googla runt på bra restauranger i området du ska semestra på nästa gång?

 

5. Att-göra-lista

Motsatsen till punkten ovan. Ligger du och vrider dig om kvällarna för att inte glömma bort att göra ´det där´ imorgon? Börja på en att-göra-lista. Det finns undersökningar som visar att skriva ner saker som behöver göras underlättar vardagen.

 

6. Nyheter

Var alltid uppdaterad! Läs senaste nyheterna. Du hann kanske inte göra det i morse?

 

7. Musik eller podcast

Fixa nya motiverande spelningslistor. Hitta lite nya poddar. Lyssna på poddar. För du vet väl att Spotify inte bara distribuerar musik utan även grymma podcasts?

 

8. Ringa samtal

Kanske ska undvika att ringa viktiga samtal eller att ringa i uppförsbacke. Men ta tid att ringa någon du inte pratat med på länge eller en familjemedlem. Det är lätt att glömma bort och bara kolla läget med nära och kära om man har en stressig vardag.

 

9. Sociala Medier

Rensa i din vänlista på Facebook, där finns ofta massor av personer man inte känner. Avfölj konton på instagram som inte du inte engagerar dig med längre.

 

10. Ljudbok

Har du tänkt på att boken du läser på kvällen finns troligtvis som ljudbok? Fortsätt på den fast lyssna istället för att läsa.