Tobaksfria nikotinpåsar för den idrottsintresserade

December är här och underlaget för oss cyklister lär bli halare och halare ju närmare julen vi kommer. Men skam den som ger sig – med rätt däck och rätt vilja kommer man långt med våra tvåhjuliga vänner. Sen är det ju det här med julgodis, julbak och julmat. Kommer man egentligen undan december helt oskadd och fulltränad? Det är inte lätt att stå emot gottesakerna under december, runt juletider. Detsamma gäller den som är van vid att alltid ha någonting under läppen, som en snus. Vågar man anta sig utmaningen att hålla december månad sockerfri och tobaksfri?

 

 Vi fick nyligen nys om ett tobaksfritt alternativ till snus; de fräschare nikoprillorna från Nordic Snus. De har tagit fram Nordic Spirit True White för en renare upplevelse. Dessa nikotinpåsar är inte bara tobaksfria utan även mer moderna för att kombinera det bästa hos det traditionella snuset med ett nytänkande format.

 För dem som försöker finna det lite fräschare alternativet till snus, men ändå kunna avnjuta en smak som håller längre samt en snabb kick och en långvarig nikotinleverans, är dessa nikoprillor det perfekta alternativet. Något annat som är positivt är det faktum att portionspåsarna rinner mindre, samtidigt som det inte färgar saliven vilket annars kan vara fallet. Dosorna kommer med en känsla av nordisk trädesign och är anpassade efter den nordiska traditionen.

 För den som är sugen att testa dessa nikoprillor kommer de i två olika smaker som lätt kan formas under läppen och sättas in diskret. De två olika smakerna som finns att välja på, både för den som är ute efter en fräsch upplevelse och för den som är sugen på någonting som kan ersätta sötsuget, erbjuder Nordic Snus följande:

       Nordic Spirit True White Bergamott/Wildberry – en kombination av klassiska och moderna smaker med en balans som ger dig ett nytt och intressant tobaksfritt alternativ. Citrusen från bergamott passar perfekt med de söta undertonerna från vilda bär.

       Nordic Spirit True White Mint – en tobaksfri produkt med den starka smaken av kall mentol och söt pepparmint. En mintig smak som faller in hos både den med ett sötsug och den som önskar något lite friskare. En perfekt smak som passar dagens snusare.

 Ett alternativ för dig som vill cykla hela vintern?

 Det är som sagt både halt och mysigt i december månad, men den kan bli räddad med dessa nikotinpåsar som ersätter något sött och kanske till och med kan hålla suget för cykling och form uppe. Detta moderna alternativ ger en tobaksfri, fräsch och ren upplevelse som passar lika bra på festen som på jobbet. Antar du utmaningen?