Två Motala-tjejer till cykelcross-SM

Göteborg står som värd för årets cykelcross-SM och två cyklister från Motala AIF CK finns i anmälningslistan. Amanda Mikaelsdotter och Ellen Gustafsson är båda anmälda i klassen F15-16.


Ellen Gustafsson gör i och med cykelcross-SM sin första start för Motala AIF CK, Ellen som är en erfaren cyklist i cykelcross har tidigare tävlat för Eskilstuna CK men kommer nu att tävla för MAIF CK i ungdomsklassen Flickor 15-16 år. Andra tjejen från MAIF CK i klassen F15-16, och CX-SM, är Amanda Mikaelsdotter, Amanda som tävlat för MAIF CK i två år är dock något mindre erfaren av cykelcross, SM i Göteborg är hennes femte CX-tävling totalt.
SM i Cykelcross körs på en bana på Slottskogsvallen i Göteborg och är uppdelad på två dagar, på lördag 13 januari inleder ungdomsklasserna 10-12 och 13-14 år, damernas klasser och herrarnas junior- och elitklasser. På söndagen kör pojkar och flickor 15-16 år samt herrarnas veteranklasser.
Bildtexter:
Amanda Mikaelsdotter är en av två tjejer från Motala AIF CK som kör Cykelcross-SM i Göteborg i helgen.
Ellen Gustafsson gör i helgen sin första tävling för Motala AIF CK, hon kör Cykelcross-SM på söndag i Göteborg i klassen F15-16.
Bilder för fri publicering.Mer information om SM i cykelcross 2018 finns på:
cxsm2018goteb.org